a szérumba zárt fiatalság

AlgaEron, az óceán ajándéka a bőrnek

AlgaEron, az óceán ajándéka a bőrnek

NÉHÁNY GONDOLAT A FORRADALMIAN ÚJ TERMÉKRŐL

2011. február 08. - xalen

ECKLONIA MAXIMA


Az Algaeron termékcsalád aktív összetevője, az Ecklonia Maxima Alganövényből kivont szérum. Az Ecklonia Maxima Alga Kizárólag Afrika Dél-nyugati partjai mentén található meg! A Kommetjie Természetvédelmi Terület által kibocsátott állami engedély által meghatározott módon, a búvárok kézzel gyűjtik be.Az Ecklonia Maxima Algát egy szabadalom által védett "sejtrepesztéses" technikával dolgozzák fel, amely hideg technikát alkalmaz a sejtek meghasítására, hő, kémiai anyagok, és az összetevők kiszárítása nélkül. Eredményképpen az alga jótékony tulajdonságai nem csökkennek.Az Algaeron a világon az első arcápoló termékcsalád, amely az Ecklonia Maxima Alga aktív hatóanyagait tartalmazza.

ALGAERON ELŐNYEI


Bőrünk a szérumot plazmaként azonosítja, és nagy hatékonysággal, egészen a bőr mély szövetrétegébe szívja fel, mindezt a más termékekben alkalmazott durva, felszívódást fokozó adalékanyagok nélkül.

Az Algaeron termékek nem tartalmaznak parabéneket, mesterséges szín- és illatanyagokat. És ezért, amit a bőr felszív egy utánozhatatlan tápanyag!
Figyelmébe ajánljuk az Algaeron háromlépéses programját:
a bőr tisztítására, táplálására és védelmére!
Az Algaeron kortól függetlenül minden bőrtípusra, így érzékeny bőrre is biztonsággal alkalmazható.

 

ÖSSZETEVŐI


Ecklonia Maxima Alga szérum felépítésében 98 %-ban megegyezik az emberi plazmával.
~ folyadék, amelyben a test sejtjei oldott állapotban találhatók.
Amikor a szérum felszívódik, a bőr mélyebb szövetrétegét ásványi anyagokkal, vitaminokkal, aminosavakkal, nyomelemekkel, polysaccharidákkal és az Ecklonia Maxima Alga szérumban megtalálható más tápanyagokkal látja el... több, mint 50-szer több tápanyagot tartalmaz, mint a szárazföldi növények! Segíti a bőr táplálását, feltöltődését, megújulását.
 

MELLÉKHATÁSA


Jód tartalma lévén a jódérzékenyésg esetén a használa nem ajánlott!

 

Bővebben   >>> http//algaeron.tarhely.biz

Érdeklődöm   >>>  xalen2@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://algaeron.blog.hu/api/trackback/id/tr62646531
süti beállítások módosítása