a szérumba zárt fiatalság

AlgaEron, az óceán ajándéka a bőrnek

AlgaEron, az óceán ajándéka a bőrnek

TISZTÍTÁS

2011. február 08. - xalen

 

AKTÍV TISZTÍTÓ TEJ

Az Algaeron Aktív Tisztítótej gyengéden tisztít, segít, hogy a bőr, visszanyerhesse életteli, egészséges megjelenését. Az Algaeron megtisztítja a bőr felszínét az olajos szennyeződésektől, és baktériumoktól. Behatol a bőr pórusaiba, és gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket.

A szappannal ellentétben - mely csak a bőrfelszín lemosását teszi lehetővé, ezen kívül kiszárítja a bőrt és megváltoztatja annak természetes Ph értékét - Az Algaeron Aktív Tisztítótejben jelen lévő Ecklonia Maxima kivonat a bőrt mélyen tisztítja, és aktívan javítja a bőr állagát.

 

 

 

 

Használata

Mossuk meg az arcunk langyos vízzel, hogy fellazuljanak a szennyeződések. Vigyünk fel egy borsó nagyságú tisztító tejet az arcra, és óvatosan dörzsöljük bele, kerülve a szem érzékeny területét. Néhány perc után öblítsük le langyos vízzel. Törüljük meg az arcunkat szárazra. A legjobb eredmény eléréséhez használjuk reggel és este a készítményt. A termék alkalmas a smink maradéktalan eltávolítására is, de utána a mélytisztítás érdekében érdemes újra arcot mosni, és megismételni a fentieket.

 

MIKROHÁMLASZTÓ BŐRRADÍR GÉL

Az Algaeron Mikro-hámlasztó Bőrradír & Tisztító Gél finoman tisztítja a bőrt, és távolítja el a károsodott, elhalt bőrsejteket. Segít a bőr megújításban és egészséges megjelenésének visszanyerésében. A bőrradír eltávolítja a bőr felszíni rétegét, ezzel együtt a szennyeződéseket, a roncsolódott és elhalt hámsejteket is. A bőrt alaposabban, mélyebben tisztítja, mint az egyszerű Tisztítótejes arclemosás. A bőrradír heti egyszeri alkalmazásával bőre egész évben ragyogó, életteli lehet.
Az Algaeron használatát elkezdve szinte azonnali különbséget fog érzékelni bőre megjelenésében, és működésében.


 

 

 

 

 

 

Használata

Nedvesítse be arcát langyos vízzel, mielőtt használná a bőrradírt. Kerülje el a szem körüli érzékeny területetl. Masszírozza finoman, körkörös mozdulatokkal, majd öblítse le langyos vízzel.

 

 

 

Bővebben   >>> http//algaeron.tarhely.biz

Érdeklődöm   >>>  xalen2@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://algaeron.blog.hu/api/trackback/id/tr282646520
süti beállítások módosítása