a szérumba zárt fiatalság

AlgaEron, az óceán ajándéka a bőrnek

AlgaEron, az óceán ajándéka a bőrnek

AlgaEron, AZ ÓCEÁN AJÁNDÉKA

2011. február 08. - xalen

 

 

 

EGY EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKCSALÁD

 

a tökéletes, és fiatalos arcbőr kezelésére. A hatóanyagát tartalmazó "Ecklonia Maxima" alga különleges hatását, már 18 éve ismerik és használják. Ez az alga fajta Dél-Afrika partjainál, Antartica, vizein találhatók.(ezek az az utolsó szennyezetlen hínár ágyaia világnak)

A szabadalmaztatott"cella burst"  technológia használatával vonják ki a hínár hatóanyagait hő-és vegyi anyagok hozzáadása nélkül. Klinikai tesztekkel alátámasztott eredmények dokumentálják  a bőrre gyakorolt rendkívül jótékony hatásást.

készítményei hatékonyan veszik fel a versenyt a ráncok megelőzésében, illetve azok csökkentésében, de más bőrbetegségek megszüntetésére is kiválóan alkalmas. (pl akne, ekcéma stb) Az Algaeron a világon az első arcápoló termékcsalád, amely az Ecklonia Maxima Alga aktív hatóanyagait tartalmazza. Az Ecklonia Maxima Alga szérum felépítésében 98 %-ban megegyezik az emberi vérplazmával. Így a szérumban lévő hatóanyagok könnyen felszívódnak és a bőr mélyebb szövetrétegét ásványi anyagokkal, vitaminokkal, aminosavakkal, nyomelemekkel, polysaccharidákkal, és egyéb tápanyagokkal látja el. A szérum több mint 50-szer több tápanyagot tartalmaz, mint a szárazföldi növények! Segíti a bőr táplálását, feltöltődését, megújulását. Bőrünk a szérumot vérplazmaként azonosítja, és nagy hatékonysággal, egészen a bőr mély szövetrétegébe szívja fel, mindezt a más termékekben alkalmazott durva, felszívódást fokozó adalékanyagok nélkül. Az Algaeron termékek nem tartalmaznak parabéneket, mesterséges szín- és illatanyagokat, ezért, amit a bőr felszív egy utánozhatatlan tápanyag

 

 

Figyelmébe ajánljuk az Algaeron háromlépéses programját: a bőr tisztítására, táplálására és védelmére! Az Algaeron kortól függetlenül minden bőrtípusra, így érzékeny bőrre is biztonsággal alkalmazható. 

 

 

Bővebben  >>>  http://algaeron.tarhely.biz

Érdeklődöm >>> xalen2@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://algaeron.blog.hu/api/trackback/id/tr402646537
süti beállítások módosítása