a szérumba zárt fiatalság

AlgaEron, az óceán ajándéka a bőrnek

AlgaEron, az óceán ajándéka a bőrnek

SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁS

2011. február 08. - xalen

 

TÁPLÁLÓ SZEMÁPOLÓ GÉL

Az Algaeron Tápláló Szemápoló Gél táplálja a szem körüli érzékeny bőrt, és visszaállítja annak egyensúlyát. Finoman méregtelenít, eközben hidratál és tonizál. Az Algaeron Fukoidánokban gazdag, lenyűgöző hidratáló hatású készítmény, mely mélyen a bőrbe hatol. Nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat , többek között A vitamint, amely természetes úton segíti elő a kollagén termelődését, amely alapvető szükséglet a szemkörnyékén megjelenő finom és mélyebb ráncok elhalványításához, megszüntetéséhez. Ebben a termékben koncentráltan van jelen a Ecklonia Maxima alga kivonata, mely hatékonyan veszi fel a versenyt az öregedés látható jelivel szemben. Arc ezen területe van kitéve a legjobban az idő múlásának, de a termék használatával már az első néhány után is jelentős javulásokat érhetünk el.


 

 

 

 

Használata

Tisztítás és tonizálás után egy pumpányit helyezzünk az ujjunk végére, és gyengéd nyomkodással masszírozzuk be vele a szem környékét

(szem alatti terület, szemöldök, szemhéj, valamint érdemes ezt a gél az arc olyan területein is használni, melyen már megjelentek a vékony ráncok,pl. száj körüli rész, ), míg a gél be nem szívódik. 

 

 

Bővebben   >>> http//algaeron.tarhely.biz

Érdeklődöm   >>>  xalen2@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://algaeron.blog.hu/api/trackback/id/tr392646511
süti beállítások módosítása